An

Dat zijn na de eerste vervolgens nummer 2,3 en 4 voor 2025!!

The Lock Keepers zijn druk geweest in de afgelopen weken en hebben voor 2025 na Guy Verlinde & The Artisans of Solace nu ook de volgende artiesten vastgelegd voor concerten in 2025:

20 februari 2025 : Nina Lynn band met Janos Kolen, Lucas Beukers (die 2 waren eerder bij The Lock Keepers) en Arthur Bont. 20 februari is een donderdag.

27 maart 2025 : Chris Smither, met name Lock Keepers Hans is trots en blij met deze dan 80-jarige Americana kanjer uit de US. 27 maart is een donderdag.

17 april 2025 : Roel Spanjers die dan zijn album Birdcatcher II komt spelen samen met Eric van Dijsseldonk, Mischa Porte en Nico Heilijgers. 17 april is een donderdag.

Dat is de eerste van 2025 en, ook bijzonder, in het Schuurkerkje !!

The Lock Keepers kunnen niet stillen zitten en zijn al bezig met 2025. Het eerste optreden in 2025 is vastgelegd. Guy Verlinde & The Artisans of Solace komen op zaterdag 18 januari 2025 naar Maassluis. 5 Belgen, dat wordt druk op het podium. Guy Verlinde en Tom Eylenbosch kennen we nog uit april 2023. Hij wordt nu extra vergezeld door Olivier Vander Bauwede, Benoit Maddens en Karl Zesel. En dat dus allemaal in Maassluis in het Schuurkerkje.


Dat wordt weer een fijne "kerst"....

Het is weer gelukt. Ook in 2024 komt Xmas De Luxe langs met ongetwijfeld weer een fantastische Americana stem uit de US of Canada. Laat dat maar aan BJ Baartmans over. Noteer maar in je "balboekje" : donderdag 12 december 2024.


Dat was "proppen"!!

Er kwam een mooie kans langs en dus een nieuwe "save the date".

Zet maar vast in je agenda: donderdag 19 september 2024, Malcolm MacWatt. Schotse singer songwriter die hele mooie Americana muziek brengt met uiteraard een vleugje Schotland. Bovendien multi-instrumentalist op gitaar, banjo, mandoline en fiddle. Beetje "proppen" was het wel maar te goed om niet te boeken omdat hij in september in Nederland is.

 

 




Dat wordt swingen!!

Op een mooie pinksterdag..........20 mei 2024, aanvang 15:30, entree slechts €15,-

Het quintet Elle Chante. Elle is Suzanne Nesse en zingen doet ze in het Frans, Engels en Portugees in een mix van jazz, bossa nova en chansons. Muzikaal ondersteund door Erwin Kandou ( gitaar), Guust de Koning ( saxen), Aike Elshout (contrabas) en Ron Boers (gitaar). Zou wel eens dansen kunnen worden........





Dat wordt dan dus hopen op afmeldingen.......

 KNOL VOOR SEPTEMBER 2024 AL UITVERKOCHT !!

Reserveringen voor de reservelijst voor Tim Knol via reserveringen@thelockkeepers.nl.




Dat is nu oud nieuws:



Dat moet je weten:

WIL JE TICKETS RESERVEREN ? GEBRUIK UITSLUITEND : reserveringen@thelockkeepers.nl 


WIL JE DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN ? GEBRUIK DAN :  nieuwsbrief@thelockkeepers.nl
https://furieade.nl/





 
 
 
 
E-mailen
Map
Info