An

Dat wordt weer een fijne "kerst"....

Het is weer gelukt. Ook in 2024 komt Xmas De Luxe langs met ongetwijfeld weer een fantastische Americana stem uit de US of Canada. Laat dat mar aan BJ Baartmans over. Noteer maar in je "balboekje" : donderdag 12 december 2024.


Dat was "proppen"!!

Er kwam een mooie kans langs en dus een nieuwe "save the date".

Zet maar vast in je agenda: donderdag 19 september 2024, Malcolm MacWatt. Schotse singer songwriter die hele mooie Americana muziek brengt met uiteraard een vleugje Schotland. Bovendien multi-instrumentalist op gitaar, banjo, mandoline en fiddle. Beetje "proppen" was het wel maar te goed om niet te boeken omdat hij in september in Nederland is.

 


Dat is snel gegaan!!

Wijlacker en Kolen op zondag 25 februari 2024 om 15:30 is nu al uitverkocht.

Sold Out !! Laat je zelf, via reservering@thelockkeepers.nl, op de reservelijst zetten voor het geval er afmeldingen komen. En vergeet dus vooral niet om voor de volgende concerten van The Lock Keepers een kaartje te reserveren. Zie de agenda voor een overzicht van dat wat er allemaal nog komen gaat. 


Dat wordt swingen!!

Op een mooie pinksterdag..........20 mei 2024, aanvang 15:30, entree slechts €15,-

Het quintet Elle Chante. Elle is Suzanne Nesse en zingen doet ze in het Frans, Engels en Portugees in een mix van jazz, bossa nova en chansons. Muzikaal ondersteund door Erwin Kandou ( gitaar), Guust de Koning ( saxen), Aike Elshout (contrabas) en Ron Boers (gitaar). Zou wel eens dansen kunnen worden........

Dat wordt dan dus hopen op afmeldingen.......

 KNOL VOOR SEPTEMBER 2024 AL UITVERKOCHT !!

Reserveringen voor de reservelijst voor Tim Knol via reserveringen@thelockkeepers.nl.
Dat is nu oud nieuws:Dat moet je weten:

WIL JE TICKETS RESERVEREN ? GEBRUIK UITSLUITEND : reserveringen@thelockkeepers.nl 


WIL JE DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN ? GEBRUIK DAN :  nieuwsbrief@thelockkeepers.nl
https://furieade.nl/

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info