An

Dat is er nog een voor 2025!!

The Lock Keepers zitten niet stil en hebben voor 15 mei 2025 Josh Gray vastgelegd. Zet deze dag maar in je agenda  voor deze uit Nashville afkomstige Americana singer songwriter.Dat is weer eens heel wat anders!!

Sophie Janna ( 50% van The Lasses) en Maurice van Hoek komen zondagmiddag 25 augustus ( het regent dan toch.......) in De Waker voor een bijzonder duo optreden. Storytelling door muziek en liedjes. Weer een voor de concertagenda.Dat is tof en uitverkocht.........

Ze zijn terug bij The Lock Keepers. The Hello Darlins.

Zondagmiddag 8 september 2024. Aanvang concert 15:30. Zaal open 15:00. Beperkt aantal zitplaatsen om zoveel mogelijk van onze trouwe aanhang te laten genieten van deze Canadese top formatie.

Entree is €20,- . 

En dat ging dus heel snel want dit concert is uitverkocht...sold out !! Via reserveringen@thelockkeepers.nl is het mogelijk om een plek op de reservelijst te krijgen.


Dat is leuk!!

Maassluis gaat Blues.....op 22 juni 2024 is er het eerste Blues Festival Maassluis georganiseerd door SPEM met wat advieswerk van The Lock Keepers. Swingen, jankende gitaren op de parkeerplaats bij het Schuurkerkje.


Dat is nog meer concerten voor 2025!!

The Lock Keepers zijn druk geweest in de afgelopen weken en hebben voor 2025 na Guy Verlinde & The Artisans of Solace nu ook de volgende artiesten vastgelegd voor concerten in 2025:

20 februari 2025 : Nina Lynn band met Janos Kolen, Lucas Beukers (die 2 waren eerder bij The Lock Keepers) en Arthur Bont. 20 februari is een donderdag.

27 maart 2025 : Chris Smither, met name Lock Keepers Hans is trots en blij met deze dan 80-jarige Americana kanjer uit de US. 27 maart is een donderdag.


17 april 2025 : Roel Spanjers die dan zijn album Birdcatcher II komt spelen samen met Eric van Dijsseldonk, Mischa Porte en Nico Heilijgers. 17 april is een donderdag.


Dat is de eerste van 2025 en, ook bijzonder, in het Schuurkerkje !!

The Lock Keepers kunnen niet stillen zitten en zijn al bezig met 2025. Het eerste optreden in 2025 is vastgelegd. Guy Verlinde & The Artisans of Solace komen op zaterdag 18 januari 2025 naar Maassluis. 5 Belgen, dat wordt druk op het podium. Guy Verlinde en Tom Eylenbosch kennen we nog uit april 2023. Hij wordt nu extra vergezeld door Olivier Vander Bauwede, Benoit Maddens en Karl Zesel. En dat dus allemaal in Maassluis in het Schuurkerkje.


Dat wordt weer een fijne "kerst"....

Het is weer gelukt. Ook in 2024 komt Xmas De Luxe langs met ongetwijfeld weer een fantastische Americana stem uit de US of Canada. Laat dat maar aan BJ Baartmans over. Noteer maar in je "balboekje" : donderdag 12 december 2024.


Dat was "proppen"!!

Er kwam een mooie kans langs en dus een nieuwe "save the date".

Zet maar vast in je agenda: donderdag 19 september 2024, Malcolm MacWatt. Schotse singer songwriter die hele mooie Americana muziek brengt met uiteraard een vleugje Schotland. Bovendien multi-instrumentalist op gitaar, banjo, mandoline en fiddle. Beetje "proppen" was het wel maar te goed om niet te boeken omdat hij in september in Nederland is.

 

 Dat wordt dan dus hopen op afmeldingen.......

 TIM KNOL VOOR SEPTEMBER 2024 AL UITVERKOCHT !!

Reserveringen voor de reservelijst voor Tim Knol via reserveringen@thelockkeepers.nl.
Dat is nu oud nieuws:Dat moet je weten:

WIL JE TICKETS RESERVEREN ? GEBRUIK UITSLUITEND : reserveringen@thelockkeepers.nl 


WIL JE DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN ? GEBRUIK DAN :  nieuwsbrief@thelockkeepers.nl
https://furieade.nl/

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info