Dat is goed nieuws.

Goed nieuws voor The Blues. Op 21 juni 2025 zal EDITIE 2 van het BLUESFESTIVAL MAASSLUIS worden georganiseerd. Yeahhh......


Dat moest even worden aangepast.

Het eerste concert na de zomervakantie stond gepland op zondagmiddag 25 augustus maar is nu verschoven naar donderdagavond 5 september!! Change The Date !!


Dat wordt weer een Jazz op Zondag !

Save the date 1: zondag 13 oktober 2024.

Wat een geweldig trio is dit. Eric van der Westen was eerder bij The Lock Keepers met zijn broer en toen stond hij al heerlijk aan de snaren van zijn bas te plukken. Jazz is zijn ding en hij heeft twee jazz maten gevraagd om bij ons Jazz op Zondag in te vullen. Hij komt met Aron Raams , van Gare du Nord, op gitaar en op trompet Koen Smits en die speelt in het metropole orkest........Dat wordt dus heel bijzonder.

Save the date 2: zondag 1 december 2024.

Met het trio Bart de win op piano&zang, Frans van Geest op bas en joost Kesselaar op drums. The great American Songbook and Beyond. Jazzclub met lekkere toegankelijke jazz. Lekker zondagmiddag in De Waker met een herfst bokbiertje easy listening door 3 Jazz muzikanten uit de top van de Hollandse Jazz school.

Dat was een vervelende mededeling......

Tim Knol op 5 september gaat niet door!

Tot onze spijt hebben wij te horen gekregen dat, door een miscommunicatie tussen Tim en zijn booker, het concert op 5 september aanstaande niet door kan gaan.
Wij als The Lock Keepers vinden dit net als Tim en zijn booker heel erg jammer en zijn direct met elkaar op zoek gegaan naar een oplossing.
En nu het goede nieuws….30 januari 2025 om 20:30 staat Tim in de Waker!
Uiteraard hebben degenen die al geboekt hebben (en daarvan een bevestiging hebben gekregen) voorrang.
Om alles goed te laten verlopen vragen wij diegenen die  al een plek hebben toegezegd gekregen uiterlijk 30 september aanstaande te bevestigen dat ze  ook op 30 januari aanwezig zijn. Daarna kijken we of er ruimte ontstaat voor mensen uit de wachtlijst.
Namens The Lock Keepers, maar nog veel meer namens de Tim en zijn booker: EXCUSES voor dit ongemak.


Dat is tof maar uitverkocht.........

Ze zijn terug bij The Lock Keepers. The Hello Darlins.
Zondagmiddag 8 september 2024. Aanvang concert 15:30. Zaal open 15:00. Beperkt aantal zitplaatsen om zoveel mogelijk van onze trouwe aanhang te laten genieten van deze Canadese top formatie.
Entree is €20,- .
En dat ging dus heel snel want dit concert is uitverkocht...sold out !! Via reserveringen@thelockkeepers.nl is het mogelijk om een plek op de reservelijst te krijgen.



Dat is de line up in foto's voor de komende periode !!



Dat is nu oud nieuws:


Dat moet je weten:

WIL JE TICKETS RESERVEREN ? GEBRUIK UITSLUITEND : reserveringen@thelockkeepers.nl 

WIL JE DE NIEUWSBRIEF ONTVANGEN ? GEBRUIK DAN :  nieuwsbrief@thelockkeepers.nlhttps://furieade.nl

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info