Het verhaal achter de stichting:

De stichting bouwt voort op een privé-initiatief, gestart in 2012, van Leo Kattestaart, Cees Kloppenburg en Arie van der Sar. 
Midden in de Corona periode, nog steeds als privé-initiatief, zijn we doorgestart in de zomer van 2021 in een gewijzigde samenstelling. 
Dankzij het feit dat er kon worden opgestart vanuit dit voorgaande initiatief en de hulp die we kregen van muziekkenner Leo Kattestaart, zijn we in staat gebleken inmiddels een groot aantal goed tot zeer goed bezochte concerten te organiseren vanaf november  2021 tot heden. 
Daarbij lag het financiële risico bij de nieuwe initiatief nemers in de privé sfeer. 
We bezochten ook regelmatig andere concerten en zagen daar een meer professionele aanpak met een attractieve website, een nieuwsbrief en de mogelijkheid van tickets in de voorverkoop. 


Deze ervaring bij andere concerten en de wil om concerten namens The Lock Keepers te blijven organiseren heeft ons ertoe gebracht het privé-initiatief om te zetten naar een Stichting. 
De stichting is opgericht op 4 augustus 2022.

The Lock Keepers zijn de 3 Maassluizenaars Cees Kloppenburg, Fred van Hoorn en Ben Tabak en de uit Rotterdam heen en weer hoppende Hans Segers.
The Lockkeepers
The Lockkeepers
the lock keepers team
the lock keepers team
Onze missie:

Het doel van The Lock Keepers is het organiseren van kleinschalige concerten met als muziekstromingen americana, blues, country, rock en alles wat daaraan schuurt. 

De concerten worden hoofdzakelijk georganiseerd in Grand Café De Waker in Maassluis. Een of twee keer per jaar kan het zijn dat een andere locatie wordt gebruikt. 
De stichting is een stichting zonder winstoogmerk en de bestuurders zijn onbezoldigd. 
Het motto van de stichting is: Van liefhebbers, voor liefhebbers.

 


 

Gegevens van stichting The Lock Keepers
KVK nummer: 87207591
BTW nummer: 864234272B01
Bankrekening: NL81INGB0634749005
Adres : Harriët Freezerstraat 2 3141 XT Maassluis
Website: www.thelockkeepers.nl
Mail: info@thelockkeepers.nl

 

 

 
 
 
 
E-mailen
Map
Info