Stichting The Lock Keepers bouwt voort op een privé-initiatief, gestart in 2012, van Leo Kattestaart, Cees Kloppenburg en Arie van der Sar.
Midden in de Corona periode, nog steeds als privé-initiatief, zijn we doorgestart in 2021 in een gewijzigde samenstelling. Dankzij het feit dat er kon worden opgestart vanuit dit voorgaande initiatief en de hulp die we kregen van muziekkenner Leo Kattestaart, zijn we in staat gebleken enkele goed bezochte concerten te organiseren in 2021 en 2022.
Daarbij lag het financiële risico bij ons.
We bezochten ook regelmatig andere concerten en zagen daar een meer professionele aanpak met een attractieve website, een nieuwsbrief en de mogelijkheid van tickets in de voorverkoop. Deze ervaring bij andere concerten en de wil om concerten namens The Lock Keepers te blijven organiseren heeft ons ertoe gebracht het privé-initiatief om te zetten naar een Stichting. De stichting is opgericht op 4 augustus 2022.
“We” zijn op onderstaande foto (op de Maassluisse sluis!) van links naar rechts: Fred van Hoorn, Hans Segers, Ben Tabak en Cees Kloppenburg.

E-mailen
Map
Info